Založ si blog

Priateľstvo sa môže skončiť láskou, ale láska sa nemôže skončiť priateľstvom

S týmto výrokom, citátom sa úplne stotožňujem.. Ak sa láska skončí priateľstvom tak to nebola pravá láska, ale išlo buď len o sex , alebo o nič. Pretože ak niekoho zo srdca ľúbim, tak je skoro nemožné ostať priateľmi. Zažili ste už pravú lásku, viete si predstaviť ten pocit ? Láska je niečo čo sa nedá vyjadriť slovami, alebo skutkami. Lásku treba cítiť.  Je to duševný stav, keď tomu druhému daruješ svoje srdce, ale nežiadaš za to nič. Úplne nič. Venujete si navzájom kus seba samých. Už len obyčajná spomienka na partnera vás napĺňa šťastím a uspokojením (duševným). Cítili ste to už niekto? Keď pri každej voľnej chvíli myslíte na toho druhého, predstavujete si spoločné trávené chvíle spolu. Nemusíte spolu vôbec nič robiť, stačí keď ste len spolu, bez slov len spolu v jednom  objatí, ruka v ruke. Darujete si spolu úsmev. Ak sa ten druhý neusmeje tak hneď máte plnú hlavu toho čo mu môže byť, prečo je smutný a neusmieva sa a prežívate to s ním ako by ste boli jedno telo a jedna duša.  Ak ho niečo bolí, bolí to aj vás, prežívate to s ním. Kto aspoň toto necíti niekto k tomu druhému, tak nemiluje z celého srdca. A môže sa toto skončiť priateľstvom? Minimálne ja to nedokážem, pretože pri každom stretnutí sa so svojou láskou ktorej som daroval kus seba, sa cítim ako troska. Nemôžem sa jej dotknúť bez toho aby som do toho dotyku nedal svoje city, nemôžem sa pozerať na to ako trpí bez toho aby som netrpel aj ja, nemôžem sa jej pozrieť do očí bez toho aby jej venoval láskyplný pohľad. Ak ju však ignorujem, nerozprávam sa s ňou, snažím sa v sebe držať city je to ešte horšie, pretože človek by nemal držať svoje city k druhému na uzde ale nechať ich voľne lietať. Ale prečo nemôžeme byť priatelia a na druhej strane ju nedokážem ignorovať? Lebo ju/ho milujeme.  A to je u mňa pravá LÁSKA.

Konečne ( Voľba GP )

17.06.2011

Dámy a páni ! Dnes 17.6.2011 konečne skočila vládna komédia zvaná Voľba Generálneho prokurátora. Pána Trnka odstúpil, ale vôbec mi to nepripomína situáciu typu „múdrejší ustúpi“, pretože tu vôbec nešlo o voľbu prokurátora, ale len o súboj Koalície s Opozíciu, čo asi pochopil každý z nás. Celkovo je smutné, že vo všetkých vládnych hlasovaniach [...]

Slovenská futbalová (ne)spravodlivosť

19.10.2010

Nedá mi nereagovať na (nielen) mediálny ohlas na udalosti počas zápasu FK Senica – FC Spartak Trnava. Články, ktoré niekto dokáže napísať už nie sú ani tak pohoršujúce, alebo rozum pozastavujúce, ale skôr na smiech. Už sa stalo zvykom a väčšina ľudí si to aj vsugerovala, robiť z trnavských fanúšikov vagabundov, asociálov či vyvrheľov. Názory týchto [...]

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 9075x
Priemerná čítanosť článkov: 3025x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy