Založ si blog

Konečne ( Voľba GP )

Dámy a páni !

Dnes 17.6.2011 konečne skočila vládna komédia zvaná Voľba Generálneho prokurátora. Pána  Trnka odstúpil, ale vôbec mi to nepripomína situáciu typu „múdrejší ustúpi“, pretože tu vôbec nešlo o voľbu prokurátora, ale len o súboj Koalície s Opozíciu, čo asi pochopil každý z nás.

Celkovo je smutné, že vo všetkých vládnych hlasovaniach nejde o to, či je ten, alebo onen zákon naozaj dobrý a bude na prospech občanom SR, ale len o to presadiť si za každú cenu to svoje. Ak napr. koalícia  navrhne zákon, s ktorým poslanci opozície čo i len trocha duševne súhlasili tak už len z princípu bude hlasovať proti. Ani jednu stranu nezaujímajú názory tej druhej a už tobôž nie názory ľudí.

Tak ako pred parlamentnými voľbami 2010 nešlo o nič iné ako len zosadiť Fica z „trónu“, tak teraz išlo len o to aby nevyhral Trnka  a opäť sa nikto nezaujíma o dobro ľudí.

Dožijeme sa niekedy takej vládnej strany ktorá pôjde do volieb s čistým svedomím  a s úmyslami pomôcť Slovensku ??

Slovenská futbalová (ne)spravodlivosť

19.10.2010

Nedá mi nereagovať na (nielen) mediálny ohlas na udalosti počas zápasu FK Senica – FC Spartak Trnava. Články, ktoré niekto dokáže napísať už nie sú ani tak pohoršujúce, alebo rozum pozastavujúce, ale skôr na smiech. Už sa stalo zvykom a väčšina ľudí si to aj vsugerovala, robiť z trnavských fanúšikov vagabundov, asociálov či vyvrheľov. Názory týchto [...]

Priateľstvo sa môže skončiť láskou, ale láska sa nemôže skončiť priateľstvom

03.03.2010

S týmto výrokom, citátom sa úplne stotožňujem.. Ak sa láska skončí priateľstvom tak to nebola pravá láska, ale išlo buď len o sex , alebo o nič. Pretože ak niekoho zo srdca ľúbim, tak je skoro nemožné ostať priateľmi. Zažili ste už pravú lásku, viete si predstaviť ten pocit ? Láska je niečo čo sa nedá vyjadriť slovami, alebo skutkami. Lásku treba cítiť. Je [...]

Usain Bolt

KVÍZ: Najslávnejší olympijskí víťazi všetkých čias, poznáte ich?

27.07.2024 08:35

V Paríži sa práve začali hry XXXIII. olympiády a my sa pozrieme do histórie. Kto sú najúspešnejší športovci všetkých čias? Otestujte sa.

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 3
Celková čítanosť: 9521x
Priemerná čítanosť článkov: 3174x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy